18-02-10

**

Een magische kikker loopt door een heel groot magisch bos en dat bos is zo groot dat de kikker nog nooit een dier heeft gezien. Dan rent er ineens een beer achter een konijn aan.
"Stop!" roept de kikker. En verbaasd stoppen de dieren en luisteren. De kikker vertelt ze dat ze allebei drie wensen mogen doen.
De beer: "Ik wens dat alle beren in dit bos vrouwtjes worden, behalve ik zelf dan."
Het konijn: "Ik wens een motorhelm."
De beer: "Ik wens dat alle beren in het bos hiernaast vrouwtjes worden behalve ik zelf dan."
Het konijn: "Ik wens een motor."
De beer: "Ik wens dat alle beren op de hele wereld vrouwtjes worden behalve ik zelf dan."
Als laatste zegt het konijn: "Ik wens dat de beer homo wordt" en scheurt daarna keihard weg!

***

Er is een man een wedstrijd aan het golfen. En hij staat achter op zijn partner. Daar staat hij dan, van de zestiende naar de zeventiende hole. Dan zit er opeens een engeltje op zijn schouder. Dit engeltje vraagt: "Wil jij een hole in one maken?" Waarop die man vraagt: "wat zijn je voorwaarden?" Zegt dat engeltje: "Een halfjaar lang geen seks." Zegt die man: "dat is wel een opgave, dat houd ik niet vol!" Zegt dat engeltje: "Maar je wilt de wedstrijd toch winnen, nu kan dat ook." "Goed dan," zegt de man. En hij slaat en slaat een hole in one. Het publiek staat te juichen en gaat helemaal uit z'n dak. Dan staat de man van de zeventiende naar de achttiende hole. Zit weer dat engeltje op zijn schouder. Dat engeltje vraagt: "Wil jij nu eens iets doen, wat bijna niemand nog heeft gedaan en twee hole in ones achter elkaar slaan?" "Ja hoor," zegt de man, "maar wat zijn je voorwaarden?" Zegt dat engeltje: "nog een halfjaar geen seks erbij: een heel jaar geen seks." Zegt die man: "Dat is onmogelijk, dat houd ik al helemaal niet vol!" "Denk eens in," zegt het engeltje, "je naam komt in het gouden golfersboek, je foto in alle kranten!" "Oke, ik doe het!" De man slaat en weer een hole in one. Het publiek gaat uit z'n dak. Ze nemen de man op de schouders, dragen hem naar het clubhuis. Er komt champagne bij en een verslaggever. De verslaggever vraagt de man: "Hoe is uw naam?" Zegt de man: "Janssen." "En van beroep?" Zegt de man: "Pastoor."

***

Vijf chirurgen praten over hun beroep in een rusthoek van het hospitaal. De eerste chirurg opent het gesprek: "Ik hou van boekhouders op mijn operatietafel. Als je ze openmaakt, is alles netjes genummerd van binnen." De tweede repliceert:"Dan zou je bij de electriciens eens moeten binnenkijken! Alle elementen hebben een eigen kleurcode, onmogelijk om zich te vergissen!" "Ik vind dat bibliothecarissen de besten zijn. Binnenin is alles alfabetisch geklasseerd", gaat de derde verder. "Persoonlijk heb ik een voorkeur voor vliegtuigtechniekers van deluchtmacht. Deze kerels weten precies waarom er op het einde losse onderdelen overblijven, en vinden dat niet eens erg" zegt de vierde lachend.Nu neemt de laatste chirurg het woord : Gemakkelijkst te opereren zijn toch wel de officieren. Ze hebben geen hart, geen hersens en geen ballen. Bovendien,...hun hoofd en hun achterste kunnen perfect omgewisseld worden!"

16:38 Gepost door Perzik in Moppen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Was niet zo goed gezind maar kom dan gewoon naar hier en mijn dag begint ineens stukken beter

Gepost door: Etje | 19-02-10

Hallo Liticia Mijne dag kan al niet meer stuk
Nog een fijne vrijdag ,en een aangenaam weekend verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 19-02-10

leuk, leuk, leuk....

geniet van je W-E !

Gepost door: willy | 20-02-10

De commentaren zijn gesloten.