16-02-10

***

Lieve Mona,
Ik val maar meteen met de deur in huis, mijn vrouw is steeds vaker ’s avonds de hort op. Als ik vraag met wie dan wel, antwoordt ze steevast: "Met een paar vriendinnen, niks bijzonders." Ik heb al eens geprobeerd om te kijken bij wie ze in de auto stapt maar ze loopt altijd eerst de straat uit en dan hoor ik opeens een auto wegrijden. Wanneer ze terug komt gaat het ook altijd stiekem. Laatst was ik benieuwd naar een oproep op haar mobieltje en ik wilde kijken wie er belde, ze werd helemaal hysterisch! Ik moest er, volgens haar, met mijn poten van afblijven! Gisteravond was het weer zover, madam ging stappen en voor ze weg ging heb ik mij verstopt achter mijn eigen auto om niet op te vallen. Toen ze er aan kwam lopen bukte ik, om niet te worden gezien, en op dat moment zag ik wat roest aan de uitlaat van mijn auto. Lieve Mona, ik vraag u, zal ik nu naar de Sprint rijden voor een nieuwe uitlaat of kan ik het zelf nog repareren met dat spul van Hallford’s?

***

Een jongen heeft zn eerste date en vraagt zijn vader om hulp. "Nou jongen, je hebt drie aanknopingspunten: Eten, Familie en Filosofie." De jongen gaat uit eten naar een pannekoekenrestaurant, en op zijn vraag of zn vriendin een pannekoek met ijs wil antwoordt ze simpelweg "NEE". Tweede aanknopingspunt. "Heb je een broer?" "NEE". Goed dan, het derde aanknopingspunt, filosofie. Na lang denken vraagt hij: "En als je een broer zou hebben, zou die pannekoek met ijs lusten?"

***

Een vrouw ging stemmen en ze liet haar wasmachine aan staan. De buurvrouw zag dat er brand bij de wasmachine was en belde de brandweer. Komt de brandweer bij de brand,is hun watertank leeg. Dus ze gaan met alle wagens weg en even later komt die vrouw thuis en zegt wat is hier gebeurt en belt meteen de brandweer. Terwijl de buurvrouw dat al had gedaan en later komt de brandweer terug met volle watertanks en ze gaan blussen. Even later is het vuur geblust en gaan de brandweermannen naar de wasmachine toe. Dan is er eentje dom geworden en die hangt zijn hoofd er bovenop. Komt er later een vuurtje omhoog. Vraagt die ene brandweer man aan de andere brandweerman: vuurtje? zegt die andere terug "nee geef mij maar water".

18:30 Gepost door Perzik in Moppen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zijn weer leuke hoor, maar wanneer niet he

Gepost door: Etje | 17-02-10

De commentaren zijn gesloten.