09-02-10

***

Op zekere dag komt Jantje thuis. Zijn ouders achten de tijd rijp om hun zoontje seksuele voorlichting te geven en vragen Jantje dan ook om hen te volgen naar de slaapkamer. Vader kleedt zich uit en zegt tegen Jantje : "Jantje, hier beneden ziet ge mijn Mercedes". Moeder doet hetzelfde en zegt tegen Jantje : "Ziehier mijn garage". Vader zegt tenslotte : "Jantje, nu moet ge eens goed kijken, dan zult ge het wel begrijpen". De ouders leggen zich neer en schieten in actie. Na een tijdje komt Jantje dichter bij, kijkt eens goed naar zijn ouders en roept : "Gas geven pa, uw achterwielen staan nog buiten !".

***

Een man moet dringend naar het toilet in een chic restaurant.
Helaas zijn alle deuren bezet.
De maitre d'hotel, een begrijpend man, stelt daarom voor om de damestoiletten te gebruiken.
Maar, zegt hij, een goeie raad: aan de linkerkant van de muur staat een reeks knoppen met de vermelding WW, WL, PW en ATV.
Gelieve deze in geen geval te gebruiken want ze zijn exclusief gereserveerd voor de dames. Beloofd, beloofd, dankuwel. En de man verdwijnt door de deur.

Eens zijn dringendste behoeften voldaan, gaat zijn aandacht toch naar de geheimzinnige knoppen. En zijn nieuwsgierigheid haalt het.

Hij drukt op de knop WW en voelt onmiddellijk een straal WARM WATER die zijn achterwerk streelt.
Mijn God, denkt hij, de vrouwen worden hier nogal verwend.
Hij drukt op de knop WL en een stroom WARME LUCHT veegt zijn
achterste droog. Wow, wow, prachtig !
En ondertussen heeft hij reeds op de knop WP gedrukt. Luttele seconden daarna parfumeert een WOLK POEDER zijn billen.

Wonderbaarlijk ! denkt hij en verrukt drukt hij ook op de laatste knop ATV...

Hij wordt wakker in een hospitaalbed. Verward en beduusd belt hij om de verpleegster.
Wat is er toch gebeurd ? vraagt hij.
Wel, u was in de toiletten van resaurant GRAND CHIC en u heeft op de verboden knoppen geduwd.

Maar allez, elke knop bezorgde me zeer aangename gewaarwordingen...
Ja, ja, dat is waar, maar de laatste, met de letters ATV betekent AUTOMATISCH TAMPAX VERWIJDEREN .. Enfin, u vindt uw penis onder uw hoofdkussen ...

***

Jantje moet van zijn moeder sigaretten gaan kopen maar Jantje HAAT dat. Jantje krijgt 10euro mee. Maar bij de winkel wordt zijn geld gestolen ..
Hij moet het nieuws natuurlijk aan zijn moeder vertellen, zijn moeder heel boos. En zegt : Jantje, omdat je inkopen toch zo stom vindt, moet je nu sigaretten EN fruit gaan halen, dus je krijgt nu 20euro mee. Jantje gaat weer naar de winkel en komt het mooiste meisje van zijn klas tegen. Dat meisje vraagt aan hem, je mag me neuken voor 20euro. Jantje twijfelt niet en gaat met het meisje mee naar haar appartementje. Een uur later is zijn moeder natuurlijk al ongerust maar besluit toch nog even te wachten.. dan 2 uur later gaat ze op zoek naar Jantje, en ze schreeuwt het van de daken: Jantjee!!! Jantjee Dieppeerrr!!!??
Dan hoor je jantje roepen: Maar mama ik kan niet dieper!!

17:54 Gepost door Perzik in Moppen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Die Jantje toch, hij blijft kattekwaad uithalen he

Gepost door: Etje | 10-02-10

De commentaren zijn gesloten.