01-02-10

**

De auto's kruipen met een slakkengangetje voort door de dichte mist. Een automobilist neemt het zekere voor het onzekere en rijdt heel voorzichtig achter zijn voorganger aan. Vaag ziet hij zijn achterlichten nog net opgloeien in de dichte mist. Plotseling trapt de bestuurder van de voorste auto op zijn rem. De bestuurder van de tweede auto maakt een noodstop, hij springt uit zijn auto en vraagt aan zijn voorligger: "Bent u wel goed bij uw hoofd om zo plotseling te remmen?" De voorste bestuurder blijft heel kalm en merkt op: "Ik weet niet of u er erg in hebt, maar u staat hier wel in mijn garage!"

***

Een man rijd met zijn auto naar zijn werk.
Aan de eerste rode lichten ziet hij een geel mannetje staan.
Hij stapt uit zijn auto en het mannetje zegt : hallo ik ben het geel mannetje en ik kom van Venus ik ben op zoek naar eten .
De man geeft het mannetje zijn boterhammen ,
Aan de volgende rode lichten ziet hij een groen mannetje staan
Hij stapt weer uit zijn auto en het mannetje zegt ; hallo ik ben het groen mannetje en ik kom van Mars ik ben op zoek naar drinken.
De man geeft het mannetje zijn cola,
Aan de derde rode lichten ziet hij een blauw mannetje staan
Hij stapt hier ook uit zijn auto en vraagt : weer een kut mannetje en van welke kutplaneet kom jij?! Het blauw mannetje zegt : uw rijbewijs a.u.b

***

Een rijke dame is naar een feest geweest. Ze komt enigszins aangeschoten in haar enorme villa aan en roept lallend dat men open moet doen. Haar butler, James opent de deur. Ze kijkt hem aan en zegt: 'James, naar mijn kamer. Nu!" James is wel gewend bevelen op te volgen en volgt de rijke dame naar haar slaapkamer. Daar aangekomen zegt ze: "James, trek mijn jas uit.' James
gehoorzaamt en legt haar jas over een stoel. 'Goed, trek nu mijn jurk uit.' James legt haar jurk op de stoel en ook de lange handschoenen komen op de stapel te liggen. De hoge hakken komen ernaast te staan. "Goed zo, James. Nu mijn ondergoed.."James trekt haar ondergoed uit. Dan zegt de dame..
"En als ik je nog één keer in mijn kleren zie..!!"

17:56 Gepost door Perzik in Moppen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mijn dag kan niet meer stuk want hij is weer begonnen met een lach

Gepost door: Etje | 02-02-10

De commentaren zijn gesloten.