11-01-10

**

De onderwijzeres komt de klas in en ziet dat er op het bord in grote letters staat geschreven: "Frits heeft een grote lul."
Ze gilt: "Frits kom hier!" Viezerik dat je bent! Om vier uur laat ik je een uur nablijven.
Waarop Frits zich naar zijn vrienden omdraait en zegt: "Zie je wel dat een beetje publiciteit geen kwaad kan."

***

Komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter U weet ik heb een enorm grote penis en nu wil mijn vrouw graag dat ik hem iets laat verkorten, want hij doet nogal pijn tijdens de seks." "Nou", zegt de dokter, "dat komt goed uit. Mijn broer is plastisch chirurg en gespecialiseerd in het verkleinen van penissen." De man gaat naar die broer en laat zijn penis verkleinen. Na een paan maanden komt de man weer bij de dokter en zegt: "Dokter, mijn vrouw vind mijn penis iets te klein geworden en wil hem graag weer iets groter hebben", waarop de dokter zegt: "Dat komt goed uit, mijn andere broer is ook plastisch chirurg en gespecialiseerd in het naar achteren verplaatsen van ballen, waardoor je penis weer wat groter wordt." De man gaat naar die andere broer en ondergaat de operatie. Na een paar maanden komt de man weer bij de dokter. "Dokter, mijn vrouw is erg tevreden, maar ik niet, want elke keer als ik moet schijten, schijt ik mijn ballen eronder." Nou, zegt de dokter: "Ik heb nog een broer", waarop de man zegt: "Is die dan ook plastisch chirurg?" "Nee", zegt de dokter: "die is fietsenmaker en verkoopt spatlappen."

***

Een echtpaar woont met hun 10 jarig zoontje in een klein appartement in de binnenstad. Om nog ongestoord seks te kunnen bedrijven besluiten ze het kind op het balkon te zetten, met de opdracht te vertellen wat hij zoal ziet. De jongen begint zijn commentaar op het moment dat zijn ouders ook 'beginnen':"Er wordt een auto van de parkeerplaats weggesleept.""Er rijdt een ziekenauto voorbij.""De buren hebben visite.""Kees rijdt op zijn nieuwe fiets en die van de Wit liggen te neuken."Pa en ma schieten overeind. "Hoe weet je dat?" roept de vader.De jongen antwoordt: "Nou, hun zoontje staat ook op het balkon!

18:48 Gepost door Perzik in Moppen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Heb er weer van genoten...groetjes

Gepost door: Yolanda | 11-01-10

de laatste vond ik de beste...

hele leuke vandaag.

Gepost door: willy | 12-01-10

Hahahhaha ze zijn écht weer super !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 12-01-10

De commentaren zijn gesloten.