31-12-09

*

Aan iedereen een

Gelukkig,

mooi,

gezond,...

2010!!!!

En misschien tot volgend jaar ?!

newn20yaer

09:30 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

02-11-09

*

Op een morgen komt een man terug van een vistochtje van verschillende uren en besluit om een dutje te doen; ondanks het feit dat ze niet vertrouwd is met het meer, besluit de vrouw toch om de boot van haar man eens te gebruiken. Ze vaart een eindje het meer op, gooit het anker uit, en leest een spannendboek. Plots komt er een man, de terreinbeheerder, langs gevaren met zijn boot. Hij legt naast de boot van de vrouw aan en zegt: 'Goede morgen mevrouw. Wat bent u aan het doen ?' 'Een boek aan het lezen' antwoordt ze, (meteen denkend: 'Is dat niet duidelijk ?') 'U bent in een Verboden Te Vissen zone', zo informeert hij haar. 'Sorry vriend, maar ik ben niet aan het vissen , ik ben aan het lezen' 'Ja, maar u hebt al het gereedschap en voor zover ik weet, kunt u er op elk ogenblik mee beginnen; ik moet u een bekeuring geven en uw materiaal in beslag nemen'. 'Als u dat doet, zal ik u moeten aangeven voor seksuele intimidatie' zegt de vrouw. 'Maar ik heb u zelfs nog niet aangeraakt' zegt de man. 'Dat is waar, maar u hebt al het gereedschap ervoor bij u en v oor zover ikweet, kunt u er op elk ogenblik mee beginnen ', zegt de vrouw. 'Nog een prettige dag verder mevrouw', en de terreinbeheerder vertrekt.

MORAAL: Discussieer nooit met een vrouw die aan het lezen is. Waarschijnlijk kan ze ook nadenken

***

Een wat oudere man, 65+, loopt een juwelierszaak binnen met aan zijn arm een beauty van een jonge dame. Hij zegt tegen de juwelier dat hij iets speciaals zoekt voor zijn vriendin. De juwelier kijkt in zijn voorraad en brengt een ring van 5000 euro. De man zegt: "Nee, ik zoek iets nog specialer". De juwelier gaat naar achter en komt terug met een ring van 25000 euro. De ogen van het meisje glinsteren en ze is er helemaal opgewonden van, bij het zien van deze ring. “Deze wordt het!" zegt de man. De juwelier vraagt hoe de man dit wil gaan betalen. Hij krijgt als antwoord: "Met een cheque, en ik weet zeker dat je wilt weten of het geld er is, dus als u maandag morgen de bank even belt om te vragen of de cheque gedekt is, kom ik de ring maandagnamiddag wel ophalen. Hier.... dit is mijn telefoonnummer". Maandagmorgen belt de juwelier de oudere man op en vertelt dat het geld niet op de rekening staat. De oudere man antwoordt: " Dat weet ik wel, maar zal ik je is iets vertellen! Ik heb een schitterend weekend gehad!!"

18:57 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-10-09

*

Een auto waarin een koppel zit wordt tegengehouden door een politieagent.
"Is er iets agent," vraagt de man aan het stuur.
Agent: "Ik moet u verbaliseren omdat u 75 km/u reed waar u maar 50 mag rijden."
"Dat kan niet, agent," zegt de man, "ik reed ten hoogste 60."
"Komaan Frans," zegt zijn vrouw die bij hem in de auto zit, "ge reed toch zeker 80."
Kwade blik van man naar vrouw.
Agent: "U krijgt ook nog een boete omdat uw achterlicht kapot is."
Man: "Allez agent, dan moet dat juist gebeurd zijn."
vrouw tegen man: "Frans toch...
Vorige week zegt ge nog dat ge dat achterlicht moest vervangen, geef toe, ge zijt dat gewoon vergeten."
Kwade blik van man naar vrouw.
Agent: "En , meneer, ook nog een boete omdat u uw gordel niet aanheeft."
Man: "Allez agent, dat kan u niet menen. Ik heb hem uitgedaan toen u van uw motor stapte en naar mij toekwam."
Vrouw tegen man: "Maar allez Frans, wat zegt ge nu, ge doet nooit uw gordel aan omdat ge dat te lastig vindt."
De man geraakt over zijn toeren en roept tegen zijn vrouw:
"WILT GE GODVERDOMME UW ONNOZEL BAKKES NU EENS EINDELIJK DICHTHOUDEN!"
Zegt de agent tegen de vrouw: "Roept uw man dikwijls zo tegen u mevrouwtje?"
"Nee meneer de agent," zegt de vrouw, "alleen als hij gedronken heeft."

18:45 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

31-12-08

Beste wensen

Ik wens iedereen een heel mooi oudejaar

En

Een mooi, gezond, spetterend 2009!

Tot volgend jaar!!!

"..."

new0year

12:05 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

23-12-08

Kerst

Bij deze wens ik iedereen zalige kerstdagen toe !!!

boom22

 

"...'

09:13 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

20-11-08

***

Vier getrouwde mannen gaan fietsen. Ze zitten gezellig een tocht te maken, en klagen erover dat het toch zo moeilijk is om van hun vrouw te mogen gaan fietsen.
De eerste man zegt: "Ach, het is elke keer moeilijker. Deze keer
moest ik mijn vrouw beloven dat ik volgend weekend maar liefst àlle kamers in het huis zal schilderen.
De tweede man zegt: "Dat is nog niets, ik moest mijn vrouw beloven dat ik de put zou graven voor de
aanleg van een zwembad..."
De derde man zegt: "Jullie zijn er echt nog alletwee goedkoop vanaf gekomen! Ik moest mijn vrouw beloven dat ik een keuken zou maken voor haar vol met speciale kasten, op maat gemaakt.."

De mannen gaan verder met fietsen, tot hun frank valt: de vierde man  heeft nog niets gezegd. "Wat heb jij dan moeten doen om vandaag met ons  te mogen komen fietsen?"
De vierde man antwoordt: "Jullie zijn toch niet
echt snugger hoor. Ik heb niets moeten beloven. Gewoon slim zijn..."

"Hoedatzo?" willen de andere 3 weten.
"Wel, ik heb gewoon de wekker  gezet op 6u30. Toen die afliep, drukte ik het alarm uit, gaf mijn vrouw een knuffel en zei: "fietsen, of sex?" en zij zei:

"Doe een warme trui aan.."

15:00 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

18-11-08

***

Een pasgetrouwde boer en zijn vrouw werden uitgenodigd door de moeder van de bruid. Deze wilde meteen de boerderij komen bekijken. De boer probeerde oprecht vriendelijk te zijn tegenover zijn schoonmoeder, hopende dat hij een vriendschappelijke relatie met haar zou kunnen krijgen.
Bij elke gelegenheid die zich voordeed zat ze zonder doel te zeuren, veranderingen te vragen, ongevraagde adviezen te geven en maakte ze het leven van de boer en zijn bruid ondraaglijk.
Terwijl ze door de schuur liepen, sprong de ezel van de boer plotseling naar voren en stootte de schoonmoeder voor haar hoofd, waardoor ze ogenblikkelijk stierf. Op de begrafenis een paar dagen later, stond de boer naast de kist en begroette de mensen die langsliepen.
De pastoor zag dat wanneer er een vrouw langsliep die iets tegen de boer fluisterde, hij ja-schudde met zijn hoofd en iets terugzei. Wanneer er een man langsliep die iets tegen de boer fluisterde, schudde hij nee en mompelde hij iets terug.
De pastoor, die dit toch wel een beetje merkwaardig vond, vroeg na afloop van de begrafenis waarom hij toch telkens ja en nee schudde.
De boer antwoordde: "De vrouwen zeggen: 'Wat een verschrikkelijk drama.' en ik knik ja en zeg: 'Ja, dat was het zeker.' De mannen vragen: 'Kan ik jouw ezel lenen?' en ik schud nee en zeg: 'Dat kan niet, hij is al voor een heel jaar volgeboekt.'"

13:30 Gepost door Perzik in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |